IZDVAJAMO SE NA TRŽIŠTU

– Prodaja, montaža i programiranje specijalnih sistema za zaključavanje
– Izrada dozatora metanola
– Izrada separatora gasa i nafte
– Prodaja hvatača kapi(demistera)
– Prodaja specijalnih spojnica-šelni
AVK REPICO®

REMONT INDUSTRIJSKE ARMATURE

Popravka ventila može da obuhvati širok spektar aktivnosti u zavisnosti od tipa ventila, njegove primene i stepena oštećenja ili habanja. Evo opšteg pregleda:
1. Procena: Pre nego što započne bilo kakav rad na popravci, neophodna je temeljna procena stanja ventila.
2. Rastavljanje: Ventil se pažljivo rastavlja, prateći odgovarajuće procedure kako bi se izbegla dalja oštećenja.
3. Čišćenje: Svaka komponenta se čisti kako bi se uklonila prljavština, ostatke ili zagađivači koji su se možda nakupili.
4. Popravka/zamena: U zavisnosti od stepena oštećenja, određene komponente će možda morati da se poprave ili zamene.
5. Ponovna montaža: Kada se izvrše sve neophodne popravke, ventil se ponovo sastavlja u skladu sa specifikacijama proizvođača i korišćenjem odgovarajućih alata i tehnika.
6. Testiranje: Nakon ponovnog sastavljanja, ventil se testira kako bi se osiguralo da ispravno funkcioniše i da ispunjava standarde performansi.

Metalohem usluge

POMOĆ U IZBORU INDUSTRIJSKE ARMATURE

Kompanija Metalohem pomaže svojim partnerima u implementaciji njihovih projekata kroz savetovanje u odabiru industrijske armature.

Višedecenijsko iskustvo u ovoj oblasti i zadovoljstvo naših klijenata stoje iza naših konsultanskih usluga koje smo spremni da profesionalno i posvećeno pružimo svim zainteresovanim stranama.

KOMPLETIRANJE ISPORUKE

U ovom poslu znamo koliko je važno isporučiti u tačno vreme sve što je dogovoreno sa našim klijentima. Kompletiranje isporuke je usluga kojom se ponosimo jer održava svu našu efikasnost i fleksibilnost.

Metalohem usluge

POMOĆ PRI UGRADNJI I PUŠTANJU U POGON

Konsultanske usluge naše kompanije se odnose i na pružanje pomoći pri ugradnji i puštanju u pogon postrojenja naših partnera. Bilo da je reč o stambenim i poslovnim objektima, fabričkim halama ili infrastrukturi možete računati na naše znanje i spremnost da Vam pomognemo u ostvarenju Vaših poslovnih zamisli.

SERVIS I ODRŽAVANJE

Metalohem kako svojim postojećim tako i novi klijentima nudi pouzdani set usluga servisa i održavanja sa ciljem da obezbedi nesmetano funkcionisanje njihove industrijske armature i sistema. Garantujemo dostupnost, efikasnost i transparentnost prilikom pružanja ovih usluga po kojima smo prepoznati u branši.